• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про оприлюднення проекту Стратегії розвитку міста Покровська до 2030 р. та Звіту про стратегічну екологічну оцінку

eye

1563

15.10.2020 11:30

RSS

img

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Стратегія розвитку міста Покровська до 2030 р. (далі – Стратегія)

Запропонований документ забезпечуватиме послідовне та планомірне втілення основної стратегічної мети міста Покровська – покращення якості життя мешканців, що визначається економічним добробутом і комфортом життя у місті.

Реалізація визначених завдань Стратегії дозволить створити умови для економічного зростання з урахуванням екологічної складової, удосконалення механізмів управління розвитком міста на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури,  проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів, в результаті цього – забезпечення гідних умов життя та загального підвищення добробуту населення, підвищення конкурентоспроможності міста, доступності широкого спектра соціальних послуг тощо.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Покровська міська рада Донецької області

3. Процедура громадського обговорення

3.1 Дата початку та строки здійснення процедури 

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки розпочато з дня його оприлюднення, а саме з 15.10.2020 р. на веб-сайті Покровської міської ради Донецької області: https://pokrovsk-rada.gov.ua/uk  та триватиме до 16.11.2020 р. 

3.2 Способи участі громадськості

Громадськість у межах строку обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документу державного планування. Усі зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та Звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду Замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження.

Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються.

3.3 Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

Громадські слухання не проводяться через встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (постанова Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

3.4 Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитись з проектом документу державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною із здоров’ям населення, що стосується документу державного планування

З проектом Стратегії розвитку міста Покровська до 2030 року та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування, можна ознайомитись на веб-сайті Покровської міської ради Донецької області: http://pokrovsk-rada.gov.ua/uk.

3.5 Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Зауваження і пропозиції до Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку міста Покровська до 2030 року подаються до відділу екології, клімату та енергозбереження Покровської міської ради: 85300, Донецька область, м. Покровськ, площа Шибанкова, 11. Електронна адреса: krs.v@dn.gov.ua, тел. 0623-52-19-90

3.6 Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів – з 15 жовтня до 16 листопада 2020 року.

3.7 Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної із здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Відділ екології, клімату та енергозбереження Покровської міської ради Донецької області: 85300, Донецька область, м. Покровськ, площа Шибанкова, 11, каб. 16.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.

Додатки:

Проект Стратегії розвитку міста Покровська до 2030 року

Звіт про стратегічну екологічну оцінку Стратегії міста Покровська до 2030 року

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію