• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мультифункціональні спортивні майданчики відкрили у Покровську.

eye

2655

14.10.2020 19:07

RSS

img

Сьогодні відбулось урочисте відкриття після завершення  реконструкції та будівництва двох мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту з поліуретановим покриттям у парку "Ювілейний", що фінансувалися за бюджетною програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту» у м.Покровськ.

Майданчики призначені для ігрових видів спорту, усі бажаючі тут зможуть займатися футболом, волейболом, баскетболом та тенісом настільним.

Поряд розміщені спеціальні вуличні силові тренажери, що призначені для виконання  ізолюючих вправ, що не мають аналогів у всьому східному регіоні, направлених на відпрацювання окремих груп м’язів, а також тенісних столів, столів для армреслінгу, комплексу для воркаута.

Заняття на вуличних тренажерах входить до тренувальних планів пауерліфтингу, бодібілдингу, кросфіту, боксу, східних та змішаних єдиноборств, тенісу, армрестлінгу.

Безкоштовні вуличні тренажери – альтернатива сучасним тренажерним залам, що надасть можливість залучити до здорового способу життя та занять фізичною культурою та спортом близько 1тис. людей одночасно.

Місто стоїть на порозі позитивних змін. Ми впевнені, що у Покровську і діти, і молодь, і дорослі зможуть знайти улюблене заняття, що допоможе завжди бути у гарній фізичній формі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію