• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Результати роботи Покровського МЦЗ за січень-вересень 2020 року

eye

3083

09.10.2020 16:28

RSS

img

Результати роботи Покровського МЦЗ за січень-вересень 2020 року

 

Головним пріоритетом служби зайнятості є працевлаштування безробітних. З початку року  за допомогою нашого центру знайшли роботу 799 осіб, з яких 88 працевлаштовано за квотою.

Станом на 1 жовтня на обліку перебувало 640 осіб. За освітньо-кваліфікаційним рівнем 32 % осіб мають вищу освіту, 121 особа - неповну вищу,

42,3%- професійно технічну освіту та близько 40 осіб не мають освіти. 

За рахунок служби зайнятості здійснюється підготовка та перепідготовка зареєстрованих безробітних за професіями: «манікюрник», «кухар», «швачка», «озеленювач», «овочівник», «касир торгівельного залу», «токар», «слюсар» та інші професії, які користуються попитом серед роботодавців. За звітний період послугою з профнавчання скористались 208 осіб, з яких 2 особи є учасниками АТО та 14 – внутрішньо переміщені особи.

Безробітні особи залучаються до оплачуваних громадських робіт та робіт тимчасового характеру. За звітний період до громадських робіт було залучено 280 осіб.

За направленням Покровського центру зайнятості в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості з початку року навчалося 208 безробітних, в тому числі особи, які проходили стажування на підприємствах. Усі вони були працевлаштовані. Треба зауважити, що двічі на тиждень організовуються ZOOM-конференції за участі представників Донецького центру професійно-технічної освіти ДСЗ», під час яких учасників ознайомлюють з умовами та строками навчання. До заходів ми залучаємо як зареєстрованих безробітних, так і зацікавлених осіб.

У вересні під гаслом «Знайдемо роботу разом!» ми  прийняли участь у загальнообласному ярмарку вакансій, який вперше був проведений у дистанційному форматі за допомогою сервісу ZOOM. Фахівцями центру було запрошено 12 підприємств міста та безробітні. В прямому етері спілкувалися представники ринкоутворюючих підприємств міста: вісім  підприємств, що входить до групи «Донецьксталь», ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ», ПрАТ «Красноармійський динасовий завод», КП «Управління міського господарства», Покровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Учасники заходу не тільки отримали інформацію щодо наявних вакансій, умов роботи та соціальних гарантій, а й мали можливість задавати питання та отримувати відповіді безпосередньо від роботодавців.

Наразі триває анкетування роботодавців щодо задоволеності наданням послуг Державною службою зайнятості. Заповнити анкету можна на сайті  Державного центру зайнятості під активною кнопкою «Опитувальник роботодавця» .

Фахівці Покровського МЦЗ завжди раді допомогти вам у пошуку роботи, підборі кваліфікованих кадрів.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію