• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інформаційне повідомлення від ДТЕК

eye

1506

07.10.2020 10:39

RSS

img

Інформаційне повідомлення від ДТЕК

Синоптики обіцяють штормовий вітер. Аварійні бригади ДТЕК Донецькі електромережі готові ліквідувати аварії в разі потреби

Донецька область, 07 жовтня 2020

За інформацією Українського Гідрометцентру, сьогодні, 7 вересня в Донецькій області очікується погіршення погодних умов: місцями шквали з поривами вітру до 15-20 метрів в секунду. Негода може призвести до аварійних відключень в регіоні.

Інформацію про відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Планові та аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення. Якщо ви не знайшли свою адресу – залиште повідомлення на сайті компанії у цьому ж розділі, або телефонуйте до кол-центру (0629) 450 473, (099/096) 4 500 473, чи пишіть у приватні повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Фейсбук.

«Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують посилене чергування і готові оперативно ліквідовувати аварії в разі необхідності, – повідомив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. – ДТЕК Донецькі електромережі піклується про своїх клієнтів і робить все можливе, щоб забезпечити жителів області надійним електропостачанням».

ДТЕК Донецькі електромережі нагадує про необхідність дотримання правил електробезпеки:

  • при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;
  • не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його;
  • при виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це до кол-центру енергокомпанії, або в приватних повідомленнях на нашій сторінці у Фейсбук. Бережіть своє життя та здоров'я!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

16

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію