• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Серія навчальних сесій «Формування бізнес-ідей, стартапів та розробка бізнес-планів в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях»

eye

1166

06.10.2020 16:27

RSS

img

У вересні-жовтні 2020 року Програма ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС), Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), Посольства США в Україні, а також урядів Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії, проведе

Серію навчальних сесій «Формування бізнес-ідей, стартапів та розробка бізнес-планів в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях».

Рєстрацію вже відкрито - https://forms.gle/4RAr9JqWFsarFXXn9

До участі у тренінгу запрошуються особи, які офіційно проживають, а також зареєстровані внутрішньо переміщені особи (ВПО) у Донецькій та Луганській областях (підконтрольні уряду України території) та Бердянському, Приморському, Приазовському, Оріхівському, Гуляйпільському, Якимівському, Більмацькому районах, та в містах Бердянськ, Приморськ, Мелітополь та Токмак Запорізької області.

Навчання буде корисне особам, які розглядають можливість створення, відновлення чи розвитку підприємницької діяльності.

Участь у тренінгах – безкоштовна.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру повністю відшкодовує на період навчання - видатки на проїзд, забезпечення житла (за потребою), харчування, роздаткові матеріали.

Звертаємо Вашу увагу на офіційні рекомендації щодо санітарної та протиепідемічної поведінки, яких необхідно дотримуватися на тренінгу заради власної безпеки та безпеки оточуючих - https://covid19.gov.ua/karantynni-zakhody.

img
img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

24

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію