• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, яким надається фінансова підтримка Покровської міської ради в 2021 році

eye

1468

01.10.2020 16:43

RSS

img

Виконком Покровської міської ради оголошує конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, які опікуються розв’язанням соціальних проблем ветеранів війни і праці та осіб з інваліднстю, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету в 2021 році.

Порядок проведення конкурсу регламентується рішенням виконкому Покровської міської ради від 26.10.2018 № 368 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства соціального спрямування, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка Покровською міською радою» (зі змінами).

Мета Конкурсу – розвиток партнерства з громадськими об’єднаннями ветеранів війна і праці, осіб з інваліднстю та залучення їх до розв’язання завдань соціального спрямування цільових груп населення міста.

           

Проекти (програми, заходи), що подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на реалізацію наступних цілей та пріоритетних завдань:

1. Всебічний захист законних прав, соціальних, економічних, культурних інтересів, сприяння реабілітації та соціальній адаптації осіб з інвалідністю та ветеранів.

2. Сприяння наданню духовної, емоційної, інформаційної підтримки та благодійної, психологічної допомоги особам з інвалідністю та ветеранів.

3. Реалізація комплексних програм та проведення заходів, спрямованих на реабілітацію соціальну адаптацію осіб з інвалідністю та ветеранів.

4. Ініціація та участь у розробці і прийнятті нормативно правових актів органами державної законодавчої та виконавчої влади з питань, що стосуються осіб з інвалідністю та ветеранів.

5. Сприяння формування особистості, шляхом залучення осіб з інвалідністю та ветеранів до активної діяльності у колі ровесників та тісної співпраці із сім’єю де виховується особа з інвалідністю.

6. Співпраця з іншими організаціями аналогічного профілю з метою обміну інформацією та досвідом роботи у цій галузі. Підтримка міжнародних зв’язків, що не суперечить міжнародному та українському чинному законодавству.

7. Популяризація здорового способу життя та доброзичливого ставлення до осіб з інвалідністю та ветеранів  серед населення міста.

 

Вимоги до конкурсної пропозиції

Конкурсні пропозиції можуть подаватися інститутами громадянського суспільства соціальної спрямованності, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до дати оголошення проведення конкурсу, мають статус юридичної особи та розрахунковий рахунок.

 

Конкурсна пропозиція повинна містити:

1) заяву про участь у конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором конкурсу, із зазначенням найменування інституту громадянського суспільства та назви програми (проекту, заходу) за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим печаткою інституту (у разі наявності);

2) опис програми (проекту, заходу) та кошторис витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), за формою, що затверджена організатором конкурсу. Опис програми (проекту, заходу) повинен містити мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), інформацію про цільову аудиторію, залучені до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) інші інститути громадянського суспільства, способи інформування громадськості про хід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), детальний розрахунок витрат та джерела фінансування;

3) листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

4) інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства, зокрема досвід виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства, його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення.

Конкурсна пропозиція не повертається учасникові конкурсу.

Для участі у конкурсі інститути громадянського суспільства подають конкурсну пропозицію, яка має бути підготовлена державною мовою, у друкованому та електронному вигляді у форматі *.pdf.

Паперова версія конкурсної пропозиції має бути віддрукована машинним способом на аркушах паперу форматом А4 без обмеження кількості аркушів. Конкурсна пропозиція та додатки до неї мають бути прошиті, пронумеровані та скріплені печаткою інституту громадянського суспільства (у разі наявності) та підписом керівника організації.

Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 350 000 грн.

Громадянське об’єднання, яке визнано переможцем Конкурсу та отримало фінансову підтримку за рахунок коштів міського бюджету, бере участь у співфінансуванні програм (проєктів, заходів) в розмірі не менш як 15 відсотків необхідного обсягу фінансування.

Внесок для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) може здійснюватися громадським об’єднанням, яке визнано переможцем конкурсу та отримало фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, як матеріальні чи нематеріальні ресурси, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, проїзду.

 

Адреса, за якою приймаються конкурсні пропозиції

Конкурсні пропозиції приймаються щоденно до 05 листопада 2020 року, крім вихідних та святкових днів, з 09:00 до 12:00 та з 13:00 до 16:00 за адресою: м. Покровськ, пл. Шибанкова, 11, 2 поверх, відділ з питань інформаційної та внутрішньої політики міської ради.

Електронна адреса для подачі конкурсних пропозицій у форматі *.pdf  pokrovsk.rada@gmail.com з вказівкою теми листа «Конкурс 2021».

Рішення конкурсної комісії доводиться до відома учасників конкурсу та буде розміщене до 1 грудня 2020 року на офіційному веб-сайті Покровської міської ради.

 

Документи до конкурсу

https://drive.google.com/drive/folders/18b2XwqFiSjSGBBnSovone9UHWuSmA3Vc?usp=sharing

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію