• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Загальнообласний ярмарок вакансій у новому форматі

eye

3442

25.09.2020 14:20

RSS

img

Загальнообласний ярмарок вакансій у новому форматі

      23 вересня Покровський міський центр зайнятості Донецької області  став одним із майданчиків проведення загальнообласного  ярмарку вакансій «Знайдемо роботу разом». Традиційне проведення регіонального заходу цьогоріч  вперше відбулося в онлайн-форматі з використанням платформи ZOOM.

      Карантинні обмеження вплинули на суспільство в цілому, але фахівці служби зайнятості довели, що надавати соціальні послуги клієнтам за допомогою сучасних електронних сервісів зручно, безпечно та ефективно.

      Організатори ярмарку  впродовж години зібрали біля моніторів 12 підприємств та 34 шукача роботи. В прямому етері спілкувалися представники ринкоутворюючих підприємств міста: вісімка підприємств, що входить до групи «Донецьксталь», ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ», ПрАТ «Красноармійський динасовий завод», КП «Управління міського господарства», Покровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Учасники заходу не тільки отримали інформацію щодо наявних вакансій, умов роботи та соціальних гарантій, що чергувалася з демонстрацією презентаційних відеороликів, а й мали можливість задавати питання  та отримувати відповіді та консультації безпосередньо від роботодавців.

      В ході ярмарку учасникам  була надана можливість переглянути найкреативніші портфоліо шукачів роботи, а також пройти анкетування з використанням «Google – Forms».

     На останньому етапі заходу провідна роль належала фахівцям з надання профорієнтаційних послуг. Безробітним, що стали учасниками ярмарку, розкрили секрети професійного підходу до успішної співбесіди з роботодавцем, попередили про типові помилки, що припускають кандидати під час інтерв’ю, ознайомили з прийомами  самопрезентації. Також були презентовані послуги зі складання резюме, відеорезюме та портфоліо кар'єрного просування та можливість проходження дистанційного тестування "Моя професія: консультаційна мережа", яка допоможе оцінити власні психологічні та професійні здібності.

      В заключній промові директорка Покровського міського центру зайнятості Тетяна Радченко виразила сподівання на те, що загальнообласний ярмарок вакансій на платформі ZOOM, який проводився вперше, за активної участі роботодавців та шукачів роботи стане традиційним, бо орієнтований на забезпечення максимальної зайнятості населення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію