• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія»

eye

1850

22.09.2020 14:24

RSS

img

Профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія»

14 вересня фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області провели профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія» для учнів 8-9 класів Гришинського НВК (с. Гришине Покровського району).

Мета – формування у учнівської молоді відповідального відношення до професійного самовизначення з урахуванням власних побажань, можливостей та потреб ринку праці.

Старшокласники розглянули критерії та формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», ознайомились з актуальним «Барометром професій», дискутували щодо престижу робітничих професій та знайшли відповідь на питання «Чому професійне визначення життєво важливе для кожної людини?».

Профдіагностичне тестування на виявлення провідної сфери діяльності дозволило юнакам визначити свої професійні здібності і схильності та зіставити їх з вимогами сучасного ринку праці. Фахівці центру зайнятості підтримали майбутніх випускників в їх бажанні жити та працювати в Україні.

Наприкінці заходу старшокласникам розповіли про платформу профорієнтації та розвитку кар’єри: «Моя професія: консультаційна мережа», допомогли завантажити корисний онлайн додаток від служби зайнятості «Центр професійної орієнтації», продемонстрували переваги роботи з «Атласом професій з доповненою реальністю».

Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть учням сільських шкіл зорієнтуватися у великому світі різноманітних професій та не помилитися під час обрання кар’єрного шляху.

Педагогічному колективу Гришинського НВК дякуємо за співпрацю та чекаємо на нові профорієнтаційні зустрічі! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію