• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія»

eye

1797

22.09.2020 14:24

RSS

img

Профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія»

14 вересня фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області провели профорієнтаційний урок «Моя майбутня професія» для учнів 8-9 класів Гришинського НВК (с. Гришине Покровського району).

Мета – формування у учнівської молоді відповідального відношення до професійного самовизначення з урахуванням власних побажань, можливостей та потреб ринку праці.

Старшокласники розглянули критерії та формулу вибору професії «Хочу-Можу-Треба», ознайомились з актуальним «Барометром професій», дискутували щодо престижу робітничих професій та знайшли відповідь на питання «Чому професійне визначення життєво важливе для кожної людини?».

Профдіагностичне тестування на виявлення провідної сфери діяльності дозволило юнакам визначити свої професійні здібності і схильності та зіставити їх з вимогами сучасного ринку праці. Фахівці центру зайнятості підтримали майбутніх випускників в їх бажанні жити та працювати в Україні.

Наприкінці заходу старшокласникам розповіли про платформу профорієнтації та розвитку кар’єри: «Моя професія: консультаційна мережа», допомогли завантажити корисний онлайн додаток від служби зайнятості «Центр професійної орієнтації», продемонстрували переваги роботи з «Атласом професій з доповненою реальністю».

Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть учням сільських шкіл зорієнтуватися у великому світі різноманітних професій та не помилитися під час обрання кар’єрного шляху.

Педагогічному колективу Гришинського НВК дякуємо за співпрацю та чекаємо на нові профорієнтаційні зустрічі! 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

21

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

41

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

32

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію