• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Требушкін привітав ветеранів Покровська: "Низький уклін за той жертовний подвиг заради миру та перемоги. Ми перед вами у вічному боргу!"

eye

1000

08.09.2020 10:33

RSS

img

Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни, але ми крізь роки несемо пам’ять про тих, хто відстояв мир та свободу нашого краю від німецьких окупантів.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто ціною свого життя врятував Донбас від нацизму та висловлюємо безмежну подяку ветеранам Другої світової війни. В нашому місті залишилось вже зовсім небагато ветеранів, що в той жахливий час зустрічали свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті або в тилу, або у рабському фашистському полоні.

Низький уклін за той жертовний подвиг заради миру та перемоги. Ми перед вами у вічному боргу.

До Дня визволення Донбасу в Покровську пройшов урочисто-траурний мітинг біля братської могили на площі Шибанкова. На заході також були присутні Народний депутат України Руслан Требушкін, благочиний Селидівського округу, настоятель Святоволодимирського храму протоієрей Олег Циплаков, Заступник військового комісару Покровсько-Ясинуватського об'єднаного міського військового комісаріату майор Ігор Гужва.

По закінченню мітнигу присутні вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни та поклали квіти до братської могили воїнів та підпільників.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

39

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

18

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

49

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію