• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Требушкін привітав ветеранів Покровська: "Низький уклін за той жертовний подвиг заради миру та перемоги. Ми перед вами у вічному боргу!"

eye

1021

08.09.2020 10:33

RSS

img

Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни, але ми крізь роки несемо пам’ять про тих, хто відстояв мир та свободу нашого краю від німецьких окупантів.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто ціною свого життя врятував Донбас від нацизму та висловлюємо безмежну подяку ветеранам Другої світової війни. В нашому місті залишилось вже зовсім небагато ветеранів, що в той жахливий час зустрічали свою юність, дивлячись в очі смерті на фронті або в тилу, або у рабському фашистському полоні.

Низький уклін за той жертовний подвиг заради миру та перемоги. Ми перед вами у вічному боргу.

До Дня визволення Донбасу в Покровську пройшов урочисто-траурний мітинг біля братської могили на площі Шибанкова. На заході також були присутні Народний депутат України Руслан Требушкін, благочиний Селидівського округу, настоятель Святоволодимирського храму протоієрей Олег Циплаков, Заступник військового комісару Покровсько-Ясинуватського об'єднаного міського військового комісаріату майор Ігор Гужва.

По закінченню мітнигу присутні вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни та поклали квіти до братської могили воїнів та підпільників.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію