• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бізнесмени Покровська стали фіналістами конкурсу «Підприємець року Донецької області - 2020»

eye

1130

04.09.2020 08:30

RSS

img

За ініціативи Донецької обласної державної адміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації, Донецької торгово-промислової палати та Регіонального фонду підтримки підприємництва по Донецькій області в рамках реалізації заходів Регіональної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Донецькій області на  2019-2020 роки проведено Дванадцятий регіональний конкурс «Підприємець року Донецької області - 2020».

За підсумкам засідання Експертної ради одними з фіналістів Конкурсу стали представники міста Покровськ:

- у номінації «Підприємець року в галузі торгівлі» переможцем визначено фізичну особу-підприємця Лисакова Олега Григоровича; 

- у номінації «Підприємець року в галузі житлово-комунального господарства» лауреатом визначено фізичну особу-підприємця Машира Романа Вікторовича;

- у номінації «Start-Up року» лауреатами визначено фізичну особу підприємця Рачка Олександра Леонідовича та фізичну особу-підприємця Черногора Юрія Олександровича.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо нових успіхів та досягнень!

Як повідомляє Донецька обласна державна адміністрація, захід буде проведено шляхом розсилки нагород та дипломів. Зважаючи на пандемію COVID -19 і карантинні заходи, на великий жаль, цього року провести урочисту церемонію нагородження переможців не має можливості.


 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

19

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

13

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

43

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію