• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Олексій Требушкін: “Ми зобов'язані пам'ятати про ту ціну, яку довелося заплатити нашим воїнам.”

eye

803

29.08.2020 21:37

RSS

img

 

Цьогоріч Україна вдруге відзначає День захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. До цього дня на Алеї Героїв Центрального кладовища сьогодні був встановлений прапор України. Представники міської влади, Покровсько-Ясинуватського ОМВК, Громадської ради, народний депутат України Руслан Требушкін, ветерани АТО, представники ЗСУ, батьки загиблих та активна громадськість міста зібралися, щоб вшанувати пам’ять загиблих.

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть, але вона не закінчилася й сьогодні. До могил воїнів, що загинули в результаті збройної агресії Російської Федерації проти України, присутні поклали квіти. Батьки загиблих отримали подяки від Донецького обласного військового комісаріату.

З промовою до присутніх звернулися в.п. Покровського міського голови Олексій Требушкін, заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Покровсько-Ясинуватського ОМВК старший лейтенант Вадим Артюх, представник 66-ого мобільного госпіталя молодший лейтенант Глеб Регуш, командир батальйону групи ЗОТО угрупування в ОТУ “Схід” подполковник Олександр Волох, член покровської міської організації ветеранів та інвалідів учасників АТО Олександр Прищепа, народний депутат України Руслан Требушкін.

Після урочисто-траурного мітингу квіти також були покладені до меморіальних дошок міста

В місті Родинському заступник Покровського міського голови Сергій Федоров разом з депутатами також вшанували пам’ять загиблого жителя міста та поклали квіти до меморіальної дошки героя.

 

imgimg

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

51

Новини громад

21 травня 2024 11:24

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

eye

16

Громада 1

21 травня 2024 10:55

Пропозиції щодо евакуації для сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю

Save Ukraine пропонує безкоштовне поселення терміном до 1 року під Києвом у модульних будиночках, що побудовані в рамках програми Fort Home.

eye

15

Новини громад

21 травня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію