• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В місті організовано другий дитячий будинок сімейного типу

eye

963

28.08.2020 16:58

RSS

img

Сьогодні в.п. Покровського міського голови Олексій Требушкін підписав Договір про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу з родиною Кузнецових.

Таісія Вікторівна та Ігор Леонідович Кузнецови з 2009 року є опікунами для хлопчиків та дівчаток, що по різним причинам залишилися без родини. Але подружжя має сили та бажання для створення сімейного дитячого будинку, і вони прийняли рішення стати батьками-вихователями для своїх дітей. В родині виховуються 4 хлопчика та 4 дівчинки. Старшому сину цієї великої родини 14 років, а наймолодшій донечці - 7.

В.п. Покровського міського голови Олексій Требушкін щиро подякував подружжю: “Дякую вам за ваші великі серця. Спасибі, що ви даруєте дітям найдорожче: родину та любов!” Керуюча справами виконкому Алевтина Жук подарувала родині від Покровської міської ради мультиварку з побажанням добробуту та затишку для великої родини.

Це буде вже другий такий дитячий будинок в Покровську. І це велике щастя, що в місті є такі люди, які щиро дарують родинне тепло та піклування дітям! Дякуємо!

imgimg

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Триває видача гуманітарної допомоги у Покровську для сімей з дітьми до 14 років

Сьогодні у Покровську протягом дня проводиться видача гуманітарної допомоги – гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років від Благодійного фонду «Янголи спасіння».

eye

25

Громада 1

21 травня 2024 18:05

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

54

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

91

Новини громад

21 травня 2024 11:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію