• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Рішенням виконкому були змінені часи продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв

eye

1044

28.08.2020 13:36

RSS

img

В четвер на виконавчому комітеті було розглянуто питання  «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб'єктами  господарювання (крім ресторанного господарювання) у нічний час доби у Покровську”. Більшістю голосів члени виконавчого комітету підтримали рішення про обмеження продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв з 22-ї до 8-ї години. Таким чином, алкогольні та слабоалкогольні напої будуть продаватися на дві години довше, ніж до цього рішення.

Нагадуємо суб’єктам господарювання, що продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям під час виконання ними службових обов’язків може створити напружену соціально-психологічну ситуацію серед мешканців міста, привести до травматизму та загибелі як серед військовослужбовців, так і серед цивільного населення.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Триває видача гуманітарної допомоги у Покровську для сімей з дітьми до 14 років

Сьогодні у Покровську протягом дня проводиться видача гуманітарної допомоги – гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років від Благодійного фонду «Янголи спасіння».

eye

32

Громада 1

21 травня 2024 18:05

Покровський центр соціальних служб надає всебічну підтримку родинам, які опинились у складних життєвих обставинах

Робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центру соціальних служб, робота якого спрямована на консультування, соціальний супровід, психологічну підтримку та надання допомоги постраждалим.

eye

57

Новини громад

21 травня 2024 15:06

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

94

Новини громад

21 травня 2024 11:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію