• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Родинському пройшов мітинг-реквієм на вшанування пам'яті загиблих шахтарів.

eye

847

26.08.2020 15:26

RSS

img

Напередодні професійного свята гірників  біля Пам’ятного знаку загиблим шахтарям сьогодні у місті Родинське пройшов урочистий мітинг-реквієм за шахтарями, що загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. 

Вугільнодобувна промисловість завжди була однією із стратегічно найважливіших сфер у економіці нашого краю. Професія гірника дуже небезпечна для життя і шкідлива для здоров'я, тому в свято завжди проходить вшанування загиблих шахтарів

На мітингу з промовою виступив в.п. Покровського міського голови Олексій Требушкін. Він зазначив, що наш шахтарський край зобов'язаний своїм розвитком праці мужніх людей, які щодня ризикують, вирушаючи на роботу. Але іноді ціна вугілля занадто висока, і наш обов'язок - берегти пам'ять про загиблих і робити все можливе, щоб до прізвищ, вигравіруваним на пам'ятнику, не додалося більше жодної.

Вічна пам'ять загиблим!

imgimg

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перепрофілювання освітніх закладів у Покровській громаді: громадське обговорення та стратегічні рішення

Питання оптимізації залишається актуальним для галузі освіти протягом останніх років, оскільки щорічний аналіз мережі закладів освіти змушує шукати раціональні форми функціонування і розвитку як дошкільної, так і загальної середньої освіти.

eye

69

Новини громад

21 травня 2024 11:24

Волонтери World Central Kitchen продовжують забезпечувати гарячими обідами підопічних терцентру та евакуйованих громадян

Покровська МВА завдяки спільним зусиллям з міжнародними організаціями зміцнює свою спроможність долати труднощі війни та продовжує надавати необхідну допомогу тим, хто цього потребує.

eye

21

Громада 1

21 травня 2024 10:55

Пропозиції щодо евакуації для сімей, в яких виховуються діти з інвалідністю

Save Ukraine пропонує безкоштовне поселення терміном до 1 року під Києвом у модульних будиночках, що побудовані в рамках програми Fort Home.

eye

22

Новини громад

21 травня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію