• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Донецької області

eye

1524

06.08.2020 08:22

RSS

img

Відповідно до частини дев’ятої статті 16 Основ законодавства України про охорону  здоров’я,  враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, коммунального закладу охорони здоров’я», зі змінами та доповненнями, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року №637, рішення Покровської міської ради Донецької області від 06.08.2020 року № 7/82-6 Покровська міська рада  Донецької області  оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Донецької області. 

До складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

  • 3 представники органу управління (Покровської міської ради Донецької області);
  • 3 представники трудового коллективу КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Донецької області,  обрані на загальних зборах трудового колективу;
  • 3 представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

 

Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:

  • наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
  • накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
  • наявність конфлікту інтересів.

 

Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати органові управління письмову заяву про самовідвід.

У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно з чинним законодавством України.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури Покровській міський раді Донецької області, органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Покровської міської  ради Донецької області, як органу управління, за адресою:  площа Шибанкова, буд. 11 м.Покровськ, Донецька область, 85300, каб. 32  протягом 15 днів з моменту оприлюднення даного оголошення на офіційному веб-сайті міської ради – до 15.09.2020 року включно.

Приймання документів здійснюється у робочий час з 8.00 до 17.00 щоденно, крім суботи та неділі, в п’ятницю з 08.00 до 15.45.

Пропозиції подаються у паперовому вигляді, листом у довільній формі, на офіційному бланку організації за підписом керівника.

Для участі у роботі конкурсної комісії до вищезазначеної пропозиції кандидат подає до Покровської міської ради Донецької області:

-  заяву про участь у роботі конкурсної комісії (додаток 1)

- згоду на обробку персональних даних (додаток 2)

-  заяву про відсутність конфлікту інтересів (додаток 3)

-  копію паспорта кандидата;

-  довідку по відсутність судимості;

-  витяг  або інформаційну довідку з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення щодо відсутності накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення - протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;

- засвідчену належним чином копію затвердженого в установленому порядку статуту громадського об’єднання  та відомості про державну реєстрацію з метою підтвердження функціонального спрямування громадського об`єднання.

 

 рішення Покровської міської ради Донецької області від 06.08.2020 року № 7/82-6 "Про проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Покровської міської ради Донецької області"

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

35

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

102

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

29

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію