• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Довідки з QR-кодом через GOV ID

eye

1086

31.07.2020 10:54

RSS

img

Електронні сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України набувають все більшої популярності, оскільки громадяни можуть скористатися послугами без відвідування органів Пенсійного фонду України.

Тепер одержати наступні електронні пенсійні послуги з QR- кодом можна за допомогою банківської картки:

-довідку про доходи пенсіонера для призначення субсидій (містить дані про розмір пенсії без урахування окремих видів виплат);

-довідку про доходи пенсіонера (загальний розмір призначеної пенсії);

-індивідуальні відомості про застраховану особу (форма ОК-5 та ОК-7) (містять інформацію про страховий стаж, заробітну плату та сплату страхових внесків страхувальниками);

-витяг з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (містить дані про статус застрахованої особи/ отримувача страхової виплати; дані про набутий страховий стаж; відомості про страхувальників, про періоди трудових відносин; відомості щодо нарахованої заробітної плати, що враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу; відомості про особливі умови праці, про суми добровільних внесків; дані пенсійної справи; відомості про інші види загальнообов’язкового державного соціального страхування).

Електронні документи з QR- кодом отримуєте, авторизувавшись за допомогою платіжної картки банків, що використовують «Інтегровану систему електронної ідентифікації» (GOV ID).

Електронний документ з QR-кодом, підписаний електронним цифровим підписом Пенсійного фонду України, згідно чинного законодавства, є аналогом паперового документу, підписаного відповідною особою в органі Фонду.

Інструкція щодо отримання довідок з QR-кодом за допомогою картки банку (GOV ID)

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

2

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію