• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В місті є потреба в лікарях, і ми маємо їх підтримувати

eye

1684

16.07.2020 16:45

RSS

img

Сьогодні рішенням виконкому двокімнатна квартира, що знаходиться в комунальній власності, була включена до числа службових житлових приміщень. Незабаром в ній буде мешкати родина дівчини-неонатолога - спеціаліста, що бореться за виживання дітей з різними ступенями недоношеності.
 
Наразі склалася така ситуація, що ті два неонатологи, які повинні були працювати у перинатального центрі в Покровську, мають житлові проблеми. Як зазначив заступник міського голови Ярослав Хотнянський, до нього звернувся   колектив клінічної лікарні з ініціативою, щоб надати житло спеціалістам з метою закріплення кадрів. “Сьогодні я прошу підтримати це рішення, тому що у нас є потреба в неонатологах. З ціма спеціалістами та з закупівлею медичного обладнання для перинатального центру, в місті з’явиться другий рівень медичної допомоги новонародженим”, - сказав Ярослав Хотнянський.

Нагадаємо, що на сесії Покровської міської ради було прийняте рішення виділити перинатальному центру 7,5 мільйонів гривень. Це дозволить медичному закладу утримати статус регіонального і відкриє нові можливості в наданні допомоги породіллям і новонародженим дітям.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію