• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Соціальна матеріальна допомога породіллі

eye

3092

14.07.2020 14:27

RSS

img

Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області (далі – управління) інформує, що з набуттям чинності «Порядку використання субвенції з обласного бюджету бюджетам міст обласного значення, районним бюджетам, бюджетам об’єднаних територіальних громад на виплату у 2020 році соціальної матеріальної допомоги особам, які проживають у Донецькій області та при народженні дитини у період з 01 вересня 2018 року по 31 грудня 2019 року мали право на натуральну допомогу «пакунок малюка» та не отримали її, або опікуну такої дитини», триває прийом документів від осіб, які є батьками, патронатними вихователями або опікунами дітей, народжених у вищезазначений період.

Соціальна матеріальна допомога є одноразовою виплатою, розмір якої складає 3250 гривень на дитину, яка народилася з 01 вересня 2018 року по 31 грудня 2019 року.

Заява та документи треба подати в термін до 09 грудня 2020 року до Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області за адресою: м.Покровськ, вул. Поштова, буд. 22.

УВАГА! До заяви додаються такі документи:

- копія свідоцтва про народження дитини;

- копія документу, що посвідчує особу громадянина України;

- копія посвідки на постійне проживання (посвідчення біженця) посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту (для іноземця та особи без громадянства);

- копія документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган та мають відмітку в паспорті);

- копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (подається внутрішньо переміщеними особами);

- копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя (для патронатного вихователя);

- копія рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі державної адміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради, сільської, селищної ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).

Телефони для довідок.: 095-399-90-55,  (0623) 52-12-59    

Під час карантину заява та документи можуть бути подані поштою або через поштову скриньку управління.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

2

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

19

Громада 1

28 березня 2024 10:20

У Покровську відкрили сучасний бібліохаб для дітей

Заклади культури Покровської громади працюють над удосконаленням та оновленням просторів для своїх відвідувачів із залученням позабюджетних коштів.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 09:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію