• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Донеччина: рятувальники закликали громадян не бути байдужими та виконувати правила пожежної безпеки

eye

774

14.07.2020 10:59

RSS

img

З настанням сухої та спекотної погоди зростає кількість пожеж, спричинених необережним поводженням з вогнем у місцях відпочинку. Попри чисельні застереження фахівців Служби порятунку, пожежі продовжують завдавати населенню та навколишньому природному середовищу значних матеріальних збитків.

У зв’язку з цим, на Донеччині рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців.

Під час бесід рятувальники пояснили співрозмовникам, що випалювання сухої рослинності категорично заборонено, особливо у пожежонебезпечний період. За шкоду, завдану довкіллю та здоров’ю людей, порушник може нести як адміністративну, так і кримінальну відповідальність. Також фахівці ДСНС наголосили, що кожному громадянину необхідно розуміти, до яких сумних наслідків може призвести необережне поводження з вогнем. Лише спільними зусиллями рятувальників та свідомим ставленням громадян можна захистити себе та природу від настання масштабних надзвичайних ситуацій.

На завершення заходу усім співрозмовникам надали тематичні листівки превентивного характеру.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

Засоби гігієни для покровчан та харчові продукти для ВПО: комісія розподілила гуманітарну допомогу

22 квітня за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до міста від благодійних фондів та громадських організацій.

eye

34

Новини громад

22 квітня 2024 18:00

У Покровській громаді триває формування координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання ініціативної групи щодо формування персонального складу координаційної ради

eye

62

Громада 1

22 квітня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію