• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ярослав Хотнянський: "Стоп наркотик" - це захистити майбутнє наших дітей та підлітків”

eye

1339

13.07.2020 17:30

RSS

img

 

В Покровську зросла кількість реклами щодо реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин у вигляді нанесених на фасади будівель інтернет-адрес. Таку рекламу розміщують біля шкіл та інших закладів освіти.

Міська влада та територіальна громада міста спільно з органами виконавчої влади мають протистояти цій проблемі в межах своїх повноважень. За ініціативи заступника міського голови Ярослава Хотнянського була розроблена та впроваджена програма «Стоп наркотик» на 2020 – 2022 рік.

Комплекс заходів спрямований на ліквідацію доступності всіх видів наркотичних засобів та психотропних речовин й відповідно зменшення їх споживання. 

Одним з механізмів досягнення цілі є робота мобільних груп швидкого реагування. Також за допомогою телеграм-каналу "Стоп Наркотик. Покровськ" https://t.me/STOPNARKOTIKPOKROVSK    громадяни повідомляють про появи специфічних написів щодо місць (сайтів, інтернет-посилань), де можна придбати наркотичні засоби й комунальні служби займаються усуненням таких дописів, а правоохоронні органи здійснюють відповідні заходи згідно чинного законодавства. 

"Стоп наркотик" - це програма про нашу небадужість, як громади. Це про безпеку наших дітей, які знаходяться в зоні ризику. Як перемогти цих наркоділків, які калічать наше майбутнє? Лише активної участю та знищити причину проблеми у зародку. Перші патрулі вийшли на боротьбу й це лише початок. Враховуючи кількість відгуків наших громадян, "Стоп наркотик" - потрібна ініціатива. Дякую нашим людям за підтримку", - підкреслив Ярослав Хотнянський.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію