• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську відреставрували братську могилу

eye

984

22.06.2020 11:31

RSS

img

Сьогодні в День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в нашому місті відкрили відреставровану братську могилу на вул. Ольшанського.

Тут поховані воїни, що загинули захищаючи північні околиці нашого міста. В шістдесяті роки на братській могилі було встановлено залізобетонний монумент, який по необачності місцевих жителів був зруйнований у 2015 році. Але наш обов'язок берегти пам’ять про тих, хто боровся за перемогу і наше майбутнє, передавати її наступним поколінням. Багато років відділяють нас від того страшного лихоліття, та ми не можемо дозволити собі байдужого відношення до минулого.

В День скорботи та вшанування пам’яті жертв війни ми згадуємо усіх, хто загинув у битві, кого закатували у концентраційних таборах та у в’язницях НКВС, хто пожертвував найдорожчим задля волі та щасливого майбутнього нашої Батьківщини.

Збережемо пам’ять, щоб минуле не повторилося знову, щоб небо над головами наших дітей було мирним.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулася зустріч голів ОСББ з представниками АТ «Донецькоблгаз»

Представники АТ «Донецькоблгаз» зустрілись з головами ОСББ та управителями багатоквартирних будинків Покровська. У ході зустрічі було надано роз’яснення щодо законодавчих актів, які набули чинності у 2024 році.

eye

10

Громада 1

28 березня 2024 15:28

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

21

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

41

Громада 1

28 березня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію