• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Конкурс на визначення робочого органу для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах

eye

634

23.04.2020 12:50

RSS

img

ОГОЛОШЕННЯ

про визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій

забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Покровську

 

Виконавчий комітет Покровської міської ради Донецької області оголошує конкурс на визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у  м. Покровську.    

1.Найменування організатора – Виконавчий комітет Покровської міської ради Донецької області.

2. Найменування об’єкта конкурсу - Робочий орган 

3.Умови конкурсу: 

3.1. Ці Умови розроблені відповідно до вимог статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами і доповненнями) і застосовуються для визначення робочого органу-підприємства (організації), що буде залучене на конкурсних умовах за договором для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Покровську, (далі – конкурс). 

3.2. Умови визначають процедуру з проведення конкурсу і є обов’язковими для конкурсного комітету та претендентів на участь у конкурсі.

3.3. Метою проведення конкурсу є розвиток конкуренції та вибір на конкурсних засадах підприємств (організацій) незалежно від форм власності, які спроможні забезпечити належну якість організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Покровську.

3.4. Організатором на проведення конкурсу є виконавчий комітет Покровської міської ради (далі - Організатор).

3.5. Рішення щодо проведення конкурсу приймає Організатор. 

3.6. Об’єктом конкурсу є діяльність претендента, що забезпечить належне організаційне забезпечення і підготовку матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських  автобусних маршрутах загального користування, їх аналіз та оцінка відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовка паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.

3.7. Договір про виконання функцій робочого органу щодо організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування (далі – договір), укладається Організатором з переможцем конкурсу.

Строк дії договору встановлюється за домовленістю між Організатором та робочим органом, але не більше як на три роки.

3.8. При проведенні конкурсу інтереси претендента представляє її керівник або інша особа, повноваження якої підтверджуються довіреністю від імені підприємства, організації, оформленої згідно вимог чинного законодавства України. 

4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

4.1. У конкурсі можуть брати участь претенденти, що відповідають наступним кваліфікаційним вимогам: 

4.1.1. наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту; 

4.1.2. досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень; 

4.1.3.наявність необхідного матеріально-технічного та програмного забезпечення для підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізників-претендентів умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу; 

4.1.4. наявність власного (або орендоване в установленому законодавством порядку) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу; 

4.1.5. досвід з організації або проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень. 

4.2. До участі у конкурсі не допускаються претенденти, які:

4.2.1. перебувають в процесі припинення юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства України;

4.2.2. визнані в установленому порядку банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство в порядку, встановленому чинним законодавством України;

4.2.3. подали для участі у конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію; 

4.2.4. не мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень; 

4.2.5. не мають відповідного матеріально-технічного та програмного забезпечення; 

4.2.6. надають послуги з перевезень; 

4.2.7. провадять діяльність на ринку транспортних послуг; 

4.2.8. представляють інтереси окремих автомобільних перевізників; 

4.2.9. мають заборгованість з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів; 

4.2.10. мають заборгованість із виплати заробітної плати; 

4.2.11. не мають власного чи орендованого приміщення. 

5. Подання документів на конкурс:

5.1. Для участі в конкурсі претендент подає Організатору такі документи: 

5.1.1. заяву про участь у конкурсі за зразком згідно з додатком до цього оголошення; 

5.1.2. копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; 

5.1.3. копію статуту (положення); 

5.1.4. довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів; 

5.1.5. довідку про стан заборгованості із виплати заробітної плати за підписом керівника та головного бухгалтера; 

5.1.6. копію договору оренди чи свідоцтва про право власності на приміщення; 

5.1.7. довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;

5.1.8. довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту, у тому числі фінансиста, юриста, та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, а також копії документів, що підтверджують освітньо - кваліфікаційний рівень;

5.1.9. довідку з територіального управління Укртрансбезпеки в Донецькій області про відсутність (наявність) ліцензії на право провадження господарської діяльності щодо надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;

5.1.10. довідку з обласного управління з питань банкрутства щодо відсутності рішень господарського суду про порушення справи про банкрутство.

5.1.11. всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписуються відповідальною особою.

5.2. Претендент подає документи у закритому конверті (пакеті), на якому зазначається його назва, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою “Заява на участь у конкурсі на визначення робочого органу-підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Покровську.”.

5.3. Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі визначається Організатором і не може становити менше як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу. 

5.4. Документи, які надійшли до Організатора після встановленого строку, не розглядаються. 

5.5. За роз’ясненнями, щодо оформлення документів для участі в конкурсі претендент має право звернутися до Організатора, який зобов’язаний надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором претендента) протягом трьох робочих днів. 

5.6. Подані на конкурс документи реєструються Організатором у журналі обліку. Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються претенденту.

5.7. Конверт (пакет), який містить документи для участі в конкурсі та надійшов до організатора у зазначений в оголошенні про проведення конкурсу строк від претендентів, подається на розгляд конкурсному комітету. 

5.8. Конверт (пакет) відкривається конкурсним комітетом наступного дня після закінчення строку їх прийняття. 

6. Кінцевий строк прийняття документів до участі у конкурсі:   

  27 травня 2020 року до 16.00                                                                       

7. Порядок одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу:

Підприємства (організації) – претенденти можуть одержати необхідну інформацію про об’єкт конкурсу на офіційному веб- сайті Покровської міської ради Донецької області  www.pokrovsk-rada.gov.ua та/або у організатора перевезень, каб.№ 22 адміністративної будівлі Покровської міської ради, пл. Шибанкова, б.11, м. Покровськ, Донецької області: понеділок - четвер: з 8.00 до 17.00; п’ятниця з 8.00 до 15.45, з 12.00 до 12.45 обідня перерва.

8. Найменування організації, до якої подаються документи:

Виконавчий комітет Покровської міської ради Донецької області

Режим роботи: понеділок – четверг з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 15.45, з 12.00 до 12.45 обідня перерва.

Адреса, за якою подаються документи: пл. Шибанкова, б.11, м. Покровськ, Донецька область, 85300 

8. Місце та дата одержання бланків документів для участі у конкурсі:

Зразки документів можно отримати у каб. № 22 адміністративної будівлі Покровської міської ради, пл. Шибанкова, б. 11, м. Покровськ, Донецької області, у час, визначений для подання документів, або на офіційному сайті Покровської міської ради Донецької обл.  www. pokrovsk-rada.gov.ua  

9. Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету:

Місце проведення:

Виконавчий комітет Покровської міської ради, в залі засідань за адресою: пл.Шибанкова б. 13 (4 поверх)

Дата проведення: 09 червня 2020 року 

Час початку проведення засідання конкурсного комітету: 10.00

10. Розмір плати за участь у конкурсі:

Плата за участь у конкурсі з підприємств (організацій) не стягується. 

11.Телефон для довідок:  (066) 844-99-55.

 



















 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

55

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію