• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську посилено заходи з попередження розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19

eye

2945

27.03.2020 20:09

RSS

img

Розпорядженням міського голови до 24 квітня 2020 року заборонено роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення. 

За умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, робота дозволена суб’єктам господарювання, що займаються:

  • торгівлею продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку; 

  • провадженням банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку; 

  • торговельною діяльністю та діяльністю з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень. 

Робота суб’єктів господарювання, яка передбачає торгівлю пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, може здійснюватися у окремих торговельних приміщеннях, які мають окремий вхід та торгівельну площу, також за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів. 

Робота суб’єктів господарювання, яка передбачає діяльність автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів повинна здійснюватися з застосуванням дезінфікуючих засобів автомобілів. 

Суб’єктам господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності до 24 квітня 2020 року потрібно встановити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв.м. площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок. 

Заборонено роботу на ринках всіх суб’єктів господарювання, які здійснюють торговельну діяльність, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності у окремих торговельних приміщеннях, які мають окремий вхід та торговельну площу, та за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів: 

- ТОВ «Еліта» (центральний ринок); 

- ФОП Чабан В.П.(привокзальні торгові ряди); 

- ТОВ «Регіон» (ринок «Лазурний»); 

- ТОВ «Доріс» (ринок м.Родинське); 

- ФОП Підлісна В.І. (ринок динасового заводу).

Закликаємо вас дотримуватися карантинних заходів! Бережіть себе і близьких!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

48

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

143

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію