• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Подаємо документи до Фонду соціального страхування онлайн

eye

850

23.03.2020 19:15

RSS

img

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 та вжиття заходів упередження зараження цією хворобою у Покровському відділенні Фонду соціального страхування України, рекомендуємо страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.

Можливість подання заяв-розрахунків і повідомлень про виплату коштів застрахованим особам в електронному вигляді була впроваджена з 01 жовтня 2018 року.

Для подання до Фонду електронних документів із застосуванням електронного підпису/печатки страхувальники мали укласти відповідний договір. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

Нагадаємо, фінансування матеріального забезпечення, у тому числі допомоги по тимчасовій втраті працездатності (оплата за лікарняними) та допомоги по вагітності та пологах, здійснюється Фондом на підставі прийнятої від роботодавця заяви-розрахунку.

Також повідомляємо про функціонування телеграм-каналу Фонду: t.me/socialfund, в якому надається оперативна інформація щодо:

  • стану фінансування допомоги по тимчасовій непрацездатності (лікарняні, декретні виплати), страхових виплат потерпілим на виробництві;
  • особливостей оплати лікарняних під час карантину;
  • надання медичних та соціальних послуг;
  • актуальних новин соціального страхування, тощо.

 

У зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р.  №211 „Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” та на виконання листа Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області № 01-14/18-622 від 20.03.2020р., для оперативного реагування на можливий ріст кількості страхових випадків, пов’язаних із поширенням на території України коронавірусу COVID-19, просимо Вас налагодити оперативне інформування Покровського відділення про випадки тимчасової непрацездатності застрахованих осіб з причини захворювання коронавірусом COVID-19, а також тимчасового відсторонення від роботи осіб, які були в контакті з інфекційними хворими, яким видано листок непрацездатності згідно з висновком лікаря-епідеміолога територіальної СЕС.

Оперативну інформацію надавати щоденно до Покровського відділення до 10.00 на адресу pkrv.dn@fssu.gov.ua

Консультації можна отримати засобами телефонного та електронного зв’язку.

тел.: 06239-2-50-16

е-mail: pkrv.dn@fssu.gov.ua.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

12

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

29

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію