• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З прийдешнім святом привітали жінок під час прийому міського голови

eye

906

05.03.2020 14:40

RSS

img

Вчора пройшов черговий прийом міського голови, на який записалися 18 жителів м. Покровськ, м. Родинське, смт. Шевченко, с. Котляно, с. Жовте.

Питання, з якими люди приходять на прийом: завезення дров, надання матеріальної допомоги, покращення житлових умов. 

Щодо звернень стосовно благоустрою прибудинкових територій та міста, в.п. Покровського міського голови Ірина Сущенко, депутати Покровської міської ради разом з керівниками комунальних підприємств, представниками комітету самоорганізації населення на наступному тижні розпочинають проводити зустрічі з мешканцями Покровська для визначення пріоритетів у програмі «200-200-200».  Саме в рамках цієї програми жителі міста втілюють пріоритетні ідеї.

Були й інші звернення. Так одна з відвідувачок щиро подякувала за якісну роботу заступниці міського голови Олену Олехнович та начальниці УСЗН Ірину Бонзюх. 

Всі жінки, які відвідали цей прийом отримали від в.п. Покровського міського голови Ірини Сущенко та народного депутата України Руслана Требушкіна приємні презенти до свята 8 березня.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

16

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

13

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

20

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію