• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сотня ангелів на площі Покровська

eye

708

20.02.2020 11:24

RSS

img

Сьогодні українці відзначають трагічну дату - День героїв небесної сотні. В цей день силові підрозділи розстрілювали протестувальників, які захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини та європейське майбутнє України.

В Покровську на площі Шибанкова зібрались представники влади, громадських організацій, співробітники Покровсько-Ясинуватського військкомату, старшокласники, студенти та активісти, щоб вшанувати пам'ять загиблих. Перед громадою виступили заступниця міського голови Олена Олехнович, голова громадської організації «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко, громадський діяч Ольга Квитка та старший сержант Покровсько-Ясинуватського військкомату Лінський Сергій.

 Після покладання квітів покровчани в рамках щорічної тихої акції "Ангели пам'яті" розвісили білих паперових ангелів на деревах площі.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

11

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

19

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію