• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міжнародний обмін досвідом

eye

678

03.02.2020 10:26

RSS

img

 В рамках «Комплексного аналізу Державної служби зайнятості на національному, обласному та місцевому рівнях» до Покровського МЦЗ 29 січня завітали представники ТОВ «Світта Україна», експерти з проекту з Литви та ПРООН в Україні.

Під час зустрічі директор Покровського міського центру зайнятості Микола Толмачов ознайомив делегацію зі станом ринку праці та роботою відділів Покровського міського ценрту зайнятості.

Начальник відділу працевлаштування Олена Ведькало ознайомила з роботою та функціями кар’єрного радника, які передбачають чотири напрямки роботи з клієнтами: проведення індивідуальної оцінки клієнта, визначення його профільної групи; надання послуг консультування, профорієнтації та працевлаштування, а також направлення клієнта до активних програм ринку праці.

Найбільшу зацікавленість викликали питання професійного навчання у ЦПТО Державної служби зайнятості, в тому числі за дуальною формою навчання. Заступник відділу активної підтримки безробітних Вікторія Зуб розповіла яким чином виявляють осіб, яким потрібна дана послуга, найбільш актуальні професії, за якими безробітні навчаються у ЦПТО та необхідні документи, які фахівець готує  для оформлення даної послуги.

В ході зустрічі представники ТОВ «Світта Україна», експерти з проекту з Литви та ПРООН в Україні мали змогу оцінити роботу центру розвитку підприємництва. Вони мали змогу поспілкуватись як з підприємцями міста, які користуються послугами служби зайнятості, так і з безробітними, які мають наміри започаткувати власну справу. 

«Усі ми працюємо в одній системі, використовуючи єдині технології. Але в кожному регіоні є свої особливості і своя специфіка. Ми маємо власні напрацювання, якими варто поділитися з усіма. Сподіваємося, що наш досвід стане корисним для гостей», - наголосив Директор Покровського міського центру зайнятості Микола Толмачов.

Таким чином, гості мали змогу дізнатись особливості місцевого ринку праці, причини безробіття, кваліфікаційний склад пошукачів роботи та наявні трудові резерви задля вирішення перспективи працевлаштування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

18

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію