• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання круглого столу

eye

888

29.11.2019 14:23

RSS

img

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, 27 листопада у Покровському міському центрі зайнятості відбулось засідання круглого столу. У заході прийняли участь: Покровська районна організація осіб з інвалідністю, Управління соціального захисту населення Покровської міської ради Донецької області, Управління соціального захисту населення Покровської Райдержадміністрації, Територіальний центр соціального обслуговування (надання послуг) Покровської міської ради Донецької області, Покровське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області, Покровська міськрайонна організація Товариства «Червоного хреста України».

«Адаптація цієї категорії людей до суспільного життя багато в чому залежить від вирішення проблеми їх соціально-професійної реабілітації, працевлаштування та зайнятості», - розпочав директор Покровського міського центру зайнятості Микола Толмачов.

Під час заходу обговорили питання працевлаштування осіб з інвалідністю, адаптації їх на новому робочому місці, професійної, медичної та соціальної реабілітації інвалідів, інші проблемні питання роботи з інвалідами. У ході діалогу було окреслено ряд напрямків, за якими необхідно розвивати співпрацю між соціальними партнерами щодо посилення соціального захисту інвалідів та їх безперешкодної інтеграції у суспільне життя.

Особлива увага була приділена можливості безкоштовно здобути робочу професію у Донецькому центрі професійно-технічної освіти державного центру зайнятості, який проводить навчання понад 12 ліцензованих професій.

Засідання "Круглого столу" проходило у формі дискусії, де активно виступали запрошені  та соціальні партнери, представники громадських організацій міста та району.

В результаті були обговорені питання організації та проведення громадських робіт соціального направлення із супроводу вразливих верств населення та іншого соціального напрямку на 2020 рік.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

На пішохідних переходах Покровська встановлюють нові знаки

Працівники КП «Покровськавто» встановили нові дорожні знаки, які мають обрамлення, покрите жовтою фарбою.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 15:21

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

36

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

25

Громада 1

29 березня 2024 13:41

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію