• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вебпортал Пенсійного фонду України. Вимоги конфіденційності при активації облікового запису.

eye

874

22.11.2019 15:12

RSS

img

Порядок реєстрації користувачів на Веб-порталі визначений Положенням про організацію прийому та обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України, затвердженим  постановою правління Пенсійного фонду України від 30.07.2015 №13-1 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 18.08.2015 за № 991/27436.

Для зручності процедура реєстрації на Веб-порталі максимально спрощена та передбачає такі способи реєстрації:

-за логіном та паролем

-за електронно-цифровим підписом

-за допомогою електронного пенсійного посвідчення

В випадку реєстрації користувача за логіном і паролем  використовується відповідний код доступу, який отримали в Пенсійному фонді України. Скористатися електронними послугами Веб-порталу можна після авторизації свого облікового запису з зазначенням відомого лише користувачу логіна та пароля. 
 

УВАГА! При авторизації необхідно використовувати тільки особистий e-mail  з метою дотримання захисту персональних даних.

Враховуючи те, що за результатами активації користувача на електронну поштову скриньку надходить персональний логін і пароль для доступу до особистого кабінету застрахованої особи за умов реєстрації на електронну скриньку більше ніж одного користувача  виникає ризик доступу третіх осіб до персональних даних застрахованої особи, що суперечить вимогам законодавства про захист персональних даних та інформації.

Зареєструвавшись на Веб-порталі, кожен знайде для себе багато корисної інформації:

- інформацію, накопичену в базі даних персоніфікованого обліку;

- відомості з власної пенсійної справи;

- можливість подавати заяву-запит на попереднє замовлення паперових документів;

- можливість записатись на прийом до органу Пенсійного фонду, обравши зручний час для відвідування. Подавати скарги до органів Фонду;

- смс-інформування про розмір страхового стажу (починаючи із 2004року), про стан призначення, перерахунку пенсії, про сплату страхових внесків;

- можливість отримання електронних документів з підтвердженим QR-кодом (довідка про доходи пенсіонера, індивідуальні відомості про застраховану особу).

- можливість подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та копії документів, завірені електронним підписом).

Веб-портал надає можливість заощадити особистий час, оскільки в такий спосіб можна отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення з дотриманням вимог до захисту персональних даних.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

48

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію