• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На мкрн. Сонячний з’явився непростий спортивний майданчик

eye

1026

19.11.2019 10:09

RSS

img

Молоді хлопці займаються воркаутом, діти гойдаються на тренажерах, а ввечері літні жіночки також долучаються до занять спортом - підтримують здоров’я. Новий майданчик став улюбленим місцем дозвілля для всіх жителів двору. А встановили його завдяки реалізації проекту “Громадський бюджет”.

Цей проект - шанс зробити внесок у розвиток Покровська для будь-якого жителя.

Якщо ви давно бажаєте, щоб у вашому мікрорайоні з’явився дитячий майданчик чи простір для відпочинку, або мрієте, щоб на вулиці побудували  велодоріжку, чи у лікарні з'явилося нове обладнання або маєте інші соціально-важливі ідеї? Тоді потрібно подати проект, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету. 

Проектну пропозицію можна подати в електронному чи паперовому вигляді. Після отримання пропозиції, робоча група розглядає проект на можливість реалізації і в разі позитивної оцінки проект виставляється на голосування. Голосування також проводиться двома способами: або на сайті «Громадський бюджет», або в паперовому вигляді в пунктах супроводу проекту. Переможцями голосування є проектні пропозиції, які набрали найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою але не менше 150 голосів. Проектні пропозиції, які перемогли, включаються до міського бюджету на наступний рік та реалізуються протягом наступного року.

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію