• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Робочий візит до Управління статистики у місті Покровську Головного управління статистики у Донецькій області

eye

1066

18.11.2019 13:40

RSS

img

15 листопада 2019 року з метою максимальної реалізації комплексу заходів, спрямованих на пом’якшення процесу звільнення працівників, робоча група Покровського міського центру зайнятості на чолі із заступником директора Наталією Воробйовою відвідали Управління статистики у місті Покровську Головного управління статистики у Донецькій області. Зустріч відбулась з начальником управління Тетяною Головкіною та працівниками, які плануються до вивільнення. 

Заступник директора Покровського МЦЗ Наталія Воробйова проінформувала працівників про кар’єрний супровід та інші послуги, які надаються державною службою зайнятості. Начальник відділу рекрутингу Ірина Євсюкова разом із працівниками, що плануються до вивільнення провела анкетування з метою з’ясування професійно-кваліфікаційного складу осіб та їх професійних уподобань. Начальник відділу активної підтримки безробітних Софія Колесникова надала ряд профорієнтаційних послуг з урахуванням індивідуальних потреб, в тому числі, пов’язаних зі зміною професій.

Подібні інформаційно-просвітницькі заходи необхідні для забезпечення підтримки потенційно вивільнюваних осіб та з метою визначення комплексу заходів із запобігання безробіття з урахуванням індивідуальних потреб клієнта.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

93

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію