• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровському ДНЗ №7 “Топольок” святкували міжнародний день енергозбереження

eye

1720

11.11.2019 15:44

RSS

img

11 листопада у світі відзначають Міжнародний день енергозбереження. Це нагода проінформувати людей про способи енергозбереження та альтернативні джерела енергії та розповісти про важливість економного споживання.

До міжнародного святкування приєднався ДНЗ №7 “Топольок”. В садочку пройшов семінар для завідувачів та методистів дошкільних навчальних закладів Покровської міської ради. На свято запросили начальницю відділу освіти Марину Голуб, начальницю відділу клімату, екології і енергозбереження Покровської міської ради Ірину Швець, фахівчиню з дошкільної освіти Оксану Гіду  та методистку міського методичного кабінету Ларису Гуртову. 

Вихователі презентували роботу з навчання екологічній грамотності для малечі. В садочку провели такі націлені на раціональне використання ресурсів заходи: ”Закривай міцніше кран, щоб не витік океан”, “Папір - наше багатство”, “Азбука енергозбереження”, “Планета без сміття - і щасливий все життя”.  Діти із задоволенням беруть участь в таких веселих і корисних акціях - навчаються берегти природні багатства, розумно споживати та сортувати сміття.

На заході до Дня енергозбереження вихованці садочку навчали гостей берегти воду, демонстрували свою обізнаність у екологічних проблемах. Активно брали участь у заході і дорослі. Вони обговорювали наслідки впливу людини на різні стихії, шукали альтернативи застарілим джерелам енергії, робили колажі-побажання про раціональне енергоспоживання для прийдешніх поколінь.

День енергозбереження вийшов дуже веселим та пізнавальним. Наприкінці свята Ірина Швець запропонувала об’єднати зусилля відділу освіти та відділу клімату екології та енергозбереження для подальшої співпраці, а Марина Голуб висловила спільну думку, що подібні заходи потрібні в кожному дошкільному закладі, але в ньому повинні брати участь і батьки. Адже сучасні екологічні виклики потребують швидких та згуртованих дій, а навчання екологічній грамотності повинно починатися ще в дитинстві і пропагуватися протягом всього життя.  

Дітки Покровська добре знаються на енергозбереженні. А ви?

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

48

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

143

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію