• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську підвели підсумки Тижня енергозбереження

eye

962

11.11.2019 14:50

RSS

img

Вже вдруге за цей рік Відділ екології, клімату та енергозбереження організовує Тижні енергозбереження та сталої енергії, що націлені на популяризацію енергоощадного споживання енергоресурсів. В рамках цього Тижня було проведено ряду заходів, що охопили різні цільові групи  міста.

Першим заходом в рамках Тижня 5 листопада пройшов семінар " Енергоефективні аспекти комфортного життя". Він проводився для інспекторів ККСН і висвітлював практичні заходи, які кожен може застосовувати в побуті і тим самим досягати значної економії енергоресурсів. Також присутнім була надана інформація щодо існуючих державних, обласних та місцевих програм з енергоефективності, що наразі дають змогу отримати консультативну або фінансову підтримку під час впровадження енергоефективних заходів у власних оселях. Інспектори ККСН виявили велику зацікавленість до питань енергозбереження та в подальшому зможуть вести роз’яснювальну та пропагандиську діяльність у сфері енергозбереження серед мешканців міста.

6 листопада була проведена конференція з енергоефективності на базі ДонНТУ. На конференцію завітали представники профільного відділу ДонОДА, голови ОСББ, Куратор проекту Велике Добропілля “ТРЕНД”,  викладачі та студенти ДонНТУ. В рамках конференції були розглянуті основи функціонування енергоменеджменту в нашому місті, успішні приклади впровадження енергоефективних проектів в різних містах України, законодавчі аспекти, що допомагають впроваджувати енергоефективні заходи на більш високому рівні та ЕСКО-механізм, що наразі функціонує у 3 закладах освіти нашого міста. Представники ДонОДА провели роз’яснення щодо регіональної програми з відшкодування частини відсотків за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Донецької області та висловили своє бажання співпрацювати з органами місцевого самоврядування у сфері відшкодування відсотків.

В рамках Тижня було розроблено білборд та плакати “8 кроків до вашого енергоефективного майбутнього”, що були розповсюджені в громадському транспорті за допомогою інспекторів ККСН.

Загальноосвітні заклади міста долучилися до Тижня енергозбереження участю у конкурсі колажів на тему “Зайвим тратам скажемо “ні”. Було обрано 5 переможців з НВК №2, 3 переможці з ЗОШ №14 та 2 переможці з ЗОШ №35.  Всі 10 робіт були направлені на обласний конкурс колажів. 

Відділ екології, клімату та енергозбереження закликає Вас споживати ресурси розумно та рекомендує максимально використовувати енергоефективні поради у своєму житті.

Дякую всім, хто долучився до Тижня енергозбереження!

Енергоефективність-наш вибір!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

4

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

25

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію