• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Бізнес-тренінг в рамках консалтингового центру

eye

1337

31.10.2019 14:10

RSS

img

30 жовтня 2019 року у Покровському МЦЗ в рамках консалтингового центру відбувся тренінг з бізнес-трансформації. До заходу також були запрошені Покровська міська,  Покровська районна державна адміністрація, голова ГО "Заможна людина", а також діючі підприємці та особи, які мають наміри стати підприємцями. Тренінг відбувся за підтримки міжнародної організації USAID.

На початку заходу бізнес-тренер проекту USAID "Економічна підтримка Східної України" Юрій Тупікало, розповів присутнім про пріоритетні напрямки діяльності, які в першу чергу будуть підтримані донорами та про умови й  особливості заповнення заявок для участі у грантових проектах.

Під час заходу слухачі дізнались як трансформувати свій бізнес (бізнес-процеси, виробництво), щоб збільшити прибутки, удосконалювали навички підприємництва та стратегічного мислення. А по завершенню бажаючі отримали індивідуальні консультації.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

10

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію