• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проект, який реалізуються в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України за участі КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Покровської міської ради Донецької області

eye

902

18.10.2019 10:38

RSS

img

22 грудня 2014 року Україна та Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) уклали Фінансову угоду щодо фінансування Надзвичайної кредитної програми для відновлення України обсягом 200 млн. євро, метою якої є якнайшвидше відновлення мало-масштабної багатогалузевої пошкодженої інфраструктури для подолання наслідків конфлікту в Східній Україні.

Перелік субпроектів кінцевих бенефіціарів викладено у Постанові КМУ «Деякі питання реалізації проектів у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» за № 1068 від 25 листопада 2015 року (зі змінами). Тривалість таких субпроектів складатиме орієнтовно 12-24 місяців. Програмою не передбачається здійснення нового будівництва.

Проект охоплює три географічні місцевості: 1) райони, що зазнали негативного впливу у Донецькій і Луганській областях під контролем Уряду України; 2) три навколишні області (Харківська, Дніпропетровська і Запорізька), які зазнають сильного тиску на соціальні послуги та іншу інфраструктуру в зв'язку із значним припливом внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та іншими порушеннями, пов'язаними із конфліктом; 3) конкретні місцеві ради в інших областях, що приймають значні припливи ВПО, для надання допомоги у вирішенні проблем посиленого тиску на соціальну інфраструктуру та розселення.

Україна, діючи через Міністерство фінансів України, у співпраці із Міністерством регіонального розвитку, що здійснює загальний нагляд та відповідає за реалізацію Проекту, надає кошти кредиту кінцевим бенефіціарам (центральним органам державної влади, його місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, а також державними та комунальними підприємствами).

Відповідно до розділу 4 Посібника із закупівель ЄІБ, КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Покровської міської ради Донецької області  оголошує конкурс  по  відбору виконавця робіт (послуг) технічного нагляду  за будівельними роботами  по субпроектам, які реалізуються в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

Більш детальну інформацію щодо умов проведення конкурсу, кваліфікаційних вимог до кандидатів та суми винагород за послуги з технічного нагляду можна переглянути за посиланням:

Відбір виконавця послуг технічного нагляду

Ознайомитися з умовами договору про надання послуг з технічного нагляду можна за наступним  посиланням:

Проект договору про надання послуг з технічного нагляду

Ознайомитися з умовами договору про надання послуг з технічного нагляду можна за наступним  посиланням:

Технічне завдання

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

41

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

53

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію