• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Напередодні Дня захисника України школяри відвідали 66 військовий мобільний госпіталь

eye

7185

12.10.2019 10:33

RSS

img

66 ВМГ у п'ятницю приймав у себе гостей. Представники міської влади, депутати, освітяни  та загони школярів завітали до військових медиків з подарунками та привітанням. Погода виявилася не зовсім сприятливою для проведення квесту, який запланували школярі, але загони продемонстрували деякі елементи своєї підготовки та заспівали патріотичні пісні. У заході взяли участь загони: ЗОШ № 35 “Козацький клич”, ЗОШ № 36 “Незламні” та ЗОШ № 8 “Козацький шлях”

Заступник Покровського міського голови Андрій Луганський привіз до госпіталю фрукти та лист подяки для начальника закладу Володимира Книгиницького. За ті чотири роки з того дня, коли 66 ВМГ розташувався у Покровську, він став місцем медичного подвигу. Сюди привозили поранених хлопців з передової, сюди зверталися і цивільні пацієнти. Десяткам тисяч людей тут повернули здоров'я та врятували життя.

День захисника України наш народ відзначає в День Покрова Пресвятої Богородиці. Тож депутати Родинської міської ради подарували госпіталю ікону Богородиці. Начальник медичної служби Василь Чудик відніс її до церкви, яку медики власноруч побудували на території госпіталю.

Після урочистої частини гості відправилися в палати до бійців, щоб подарувати листівки від дошкільнят та школярів.

Доки тривали поздоровлення, поряд з госпіталем приземлився гелікоптер, який привіз поранених військових. На Україні ще немає миру. Але ми віримо, що скоро ця війна закінчиться перемогою нашого народу, і всі захисники живими повернуться додому.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

17

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

85

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

28

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію