• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дні польського бізнесу в Україні

eye

1075

09.10.2019 09:27

RSS

img

Облдержадміністрація інформує, що 14 листопада 2019 року у Києві (Готель Україна, вул. Інститутська, 4) відбудеться XI Міжнародний форум «Дні польського бізнесу в Україні». Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у листопаді 2014-2018 роках відбулись I, III, V, VII та IX міжнародні форуми «Дні польського бізнесу в Україні», а у травні 2015-2018 роках були проведені II, IV, VI та VIII та X форуми «Дні українського бізнесу в Польщі».

Форум традиційно пройде під патронатом Посольства Республіці Польща в Україні та Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща.

Організаторами заходу виступають Асоціація українського бізнесу в Польщі та Юридична група EUCON. Співорганізатори – Польське Агентство Інвестицій та Торгівлі та Конфедерація Роботодавців Lewiatan.

На вас очікують виступи спікерів з України та Польщі, нові знайомства, networking, B2B зустрічі.

У межах форуму учасники обговорять динаміку розвитку польсько-українського торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів. Окрема сесія форуму буде присвячена фінансовим інструментам та IT-рішенням для бізнесу.

Більш детальна інформація та умови участі: https://eucon.ua/14-ly-stopada-vidbudet-sya-xi-mizhnarodny-j-forum-dni-pol-s-kogo-biznesu-v-ukrayini/

https://dn.gov.ua/ua/news/do-uvagi-predstavnikiv-biznesu-xi-mizhnarodnij-forum-dni-polskogo-biznesu-v-ukrayini

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

23

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

68

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію