• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ПОДАТКОВА ОБІЗНАНІСТЬ ГРОМАДЯН – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ КРАЇНИ

eye

963

03.10.2019 14:38

RSS

img

Державна податкова служба завжди відкрита для співпраці з бізнесом та зацікавлена у налагодженні зворотнього зв’язку. Саме з цією метою начальник Ясинуватсько – Авдіївської державної податкової інспекції Покровсько – Добропільського управління ДПС у Донецькій області Олена Солонинка зустрілась з керівництвом Ясинуватської районної державної адміністрації та районної ради для розміщення в 11 селищних радах Ясинуватського району спеціальних скриньок, в яких підприємці та громадяни зможуть залишити свої побажання та пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства та поліпшення роботи органів податкової служби. 

«Забезпечення належної організації роботи, розширення кола форм і методів інформування суспільства про діяльність органів Державної податкової служби та надання актуальної інформації стосовно податкового законодавства для забезпечення повноцінного обслуговування платників податків, надання сучасних і доступних послуг громадянам та бізнесу, підвищення його якості та зручності є на сьогодні одним з пріоритетних напрямків розвитку та реформування Державної податкової служби України.  Завдяки письмовим пропозиціям та побажанням від громадськості, які можна залишити в спеціальних скриньках у куточках «Податкова для платників. Ваші зауваження та пропозиції» міських та селищних рад, ми налагодимо співпрацю з представниками бізнесу та громадськості. В подальшому всі думки, викладені у пропозиціях, будуть належним чином вивчені та враховані. Пам’ятаймо, успішна країна складається з успішних сіл, селищ, міст та свідомих платників податків», - зазначила начальник Ясинуватсько – Авдіївської державної податкової інспекції Олена Солонинка.

          Покровсько – Добропільське управління

                                                                       ГУ ДПС у Донецькій області

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

9

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

24

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію