• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровське об’єднане управління Пенсійного повідомляє

eye

1193

01.10.2019 11:34

RSS

img

  ЗАРАХУВАННЯ ПЕРІОДІВ СЛУЖБИ

ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ

 

Цей Порядок установлює механізм, форму та строки подання до управлінь Пенсійного фонду України в районаПокровське об’єднане управління повідомляє, що Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019р. №770 (далі-Постанова) затверджено Порядок подання відсутніх у Державному реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення та сплату страхових внесків за період з 01 липня 2000р. по 31 грудня 2016р. необхідних для призначення пенсій військовослужбовцям (крім  військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, поліцейським (далі-Порядок).

х,містах, районах у містах, а також об’єднаних управлінь необхідних для призначення пенсії військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, поліцейським персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення і сплату страхових внесків за період з 01 липня 2000р. по 31 грудня 2016 р. у разі їх відсутності в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Згідно з Постановою, забезпечується наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відсутніми відомостями про грошове забезпечення та сплату страхових внесків військовослужбовців (крім  військовослужбовців строкової служби), осіб начальницького і рядового складу, поліцейських і зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, які звернулись за призначенням пенсії за Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

   

 

Начальник 

Покровського

об’єднаного управління

Пенсійного фонду України

Н. Аржавітіна      

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

24

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію