• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Вчетверте в Покровську зібралася Робоча група з громадської безпеки та соціальної згуртованості

eye

1413

01.10.2019 11:03

RSS

img

Вступне слово до учасників промовив голова Робочої групи заступник Покровського міського голови В’ячеслав Кірієнко. Він зазначив, що для якісної роботи групі необхідне порозуміння з громадською радою. І наразі у членів групи вже є позитивні приклади співпраці по екологічним питанням. Також В’ячеслав Кірієнко відмітив прогрес у розвитку велоструктури міста.

 

Представник ПРООН в Україні Михайло Карелін також зазначив що наразі Покровськ по велоактивності займає 1 місце в Донецькій області, і тому в наступному році буде запущено спільний велопроект. Також Михайло Карелін відмітив низьку громадську залученність жителів міста щодо участі у конкурсах та ініціативах. І оскільки у ПРООН почався новий бюджетний рік, він чекає ініціативної активності від покровчан в питаннях реалізації потреб громади.

Наступним спікером був Євген Хомяков. Він представив звіт Покровського відділу поліції за 8 місяців. Наразі перед містом стоїть проблема незаконного зберігання зброї у мешканців. З позитивних змін - зменшилася кількість розбійних нападів та незаконних заволодінь авто. У Покровському відділі поліції наразі є проблема з персоналом. Некомплект кадрів призводить до перевантаження співробітників і зниження ефективності роботи.

Начальник відділу освіти Марина Голуб розповіла про результати навчального візиту до Вінниці на тему «Розвиток місцевої демократії та участь жінок територіальних громад у прийнятті управлінських рішень як фактор забезпечення сталості та безпеки Вінницької області». Особливо актуальним виявився досвід Вінниці в питанні інклюзивної освіти та роботи з жертвами домашнього насильства. 

Начальник відділу екології Покровської міської ради Ірина Швець доповіла про хід проекту з управління відходами, на який вона отримала грант від ПРООН. Наразі виконана значна частина роботи. Найближчим часом буде сформована робоча група з розроблення стратегії управління відходами.

Наприкінці засідання Гліб Ступак, старший викладач кафедри автоматики та телекомунікацій ДонНТУ підняв питання кібербезпеки у органах міської влади. У зв’язку з трансформацією міста багато установ та підприємств вдаються до інформаційних технологій, але це потребує підвищення грамотності поводження в глобальній мережі. Гліб Ступак запропонував запровадити програму навчання кібербезпеці для держслужбовців.

Наприкінці засідання був створений і затверджений план роботи Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості на 2019-2020 рр.

 

img

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

41

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

92

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

53

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію