• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

БУДЬТЕ МОБІЛЬНИМИ! НАЛАШТОВУЙТЕ ПОСЛУГУ SMS- ІНФОРМУВАННЯ ВІД ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ!

eye

958

11.09.2019 16:41

RSS

img

Поліпшення якості обслуговування громадян – одне з ключових завдань органів Пенсійного фонду України. Минуло більше року, як Пенсійним фондом запроваджено СМС-інформування, яке включає в себе набір стандартних повідомлень щодо призначення, перерахунку, припинення або поновлення виплати пенсії, а також про накопичений страховий стаж та відповідно сплату страхових внесків роботодавцями. Сервіс орієнтований як на пенсіонерів, так і на громадян, які не досягли пенсійного віку. Варто зазначити, що сервіс є абсолютно безкоштовним і може бути корисним кожному.

По-перше, громадяни оперативно інформуються про всі зміни, які відбуваються в пенсійній справі, по-друге, що є не менш важливо, для кожного працюючого це інструмент контролю за своїм роботодавцем. Для отримання СМС від Пенсійного фонду необхідно надати згоду одним з доступних способів:

  • або через веб-портал електронних послуг ПФУ за допомогою електронного цифрового підпису, де в особистому кабінеті заповнюються відповідні поля;
  • або через особисте звернення до  відділів обслуговування громадян управління та заповнення заяви встановленого зразку.

 

Адреси відділів обслуговування громадян № 1 та № 2:

  • м. Покровськ, вул. Центральна, 154, кабінет № 1 та № 2;
  • м. Мирноград, вул. Центральна, 13, кабінет № 104,112.

 

За результатами інформаційно — роз’яснювальної роботи, проведеної фахівцями Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, станом на 01 вересня 2019 року послугу СМС – інформування уже одержують майже 4 тисячі мешканців Покровська, Покровського району та м. Мирноград.

Шановні громадяни, Покровське об’єднане управління Пенсійного фонду України Донецької  області запрошує всіх бажаючих приєднатися до нового сервісу та оцінити його переваги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

62

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію