• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Руслан Требушкін склав повноваження міського голови Покровська

eye

1183

22.08.2019 10:16

RSS

img

22 серпня відбулася позачергова 68 сесія міської ради 7 скликання. Єдине питання, яке на ній було розглянуте, - про прийняття до відома дострокового припинення повноважень Покровського міського голови Руслана Требушкіна.

На сесії були присутні 27 депутатів Покровської міської ради. Майже одностайно вони підтримали проект рішення. Згідно нього виконувати обов’язки мера до переобрання нового очільника міста буде секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко.

Після закінчення офіційної частини депутати та жителі міста подякували Руслану Требушкіну за сумлінну роботу, за ті позитивні зміни у Покровську, які відбулися в місті під його керівництвом. Присутні побажали нових звершень та щиро просили не забувати Покровськ.

Виконавці вокального ансамблю “Златиця” подарували Руслану Требушкіну футболку з написом “Самый лучший мэр” а директорка музичної школи м. Родинське подарувала авторську пісню, в якій побажала нових кар’єрних досягнень, а Покровську - процвітання.

Покровська міська рада приєднується до привітань та побажань!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

16

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

25

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

67

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію