• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Про нові сучасні сервіси Пенсійного фонду України говорили на прес-конференції в м. Покровську

eye

1162

20.08.2019 16:42

RSS

img

19 серпня 2019 року заступник начальника Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України, начальник відділу супровдження інформаційних систем та електронних реєстрів № 2 та заступник начальника відділу обслуговування громадян №2 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Оксана Кирилова і Юлія Баутіна провели прес-конференцію для представників місцевих засобів масової інформації з питань впровадження нової системи призначення пенсії в «один дотик».

В рамках заходу відбулася онлайн презентація роботи та можливостей проекту «Пенсія в один дотик», де призначають пенсії за заявами, поданими дистанційно через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, Оксна Кирилова наглядно продемонструвала алгоритм, як працює нова система.

Заступник начальника управління проінформувала журналістів, що формат е-пенсії передбачає спрощення процедури взаємодії громадян з органами Пенсійного фонду, можливість дистанційного отримання консультації щодо переліку документів, які необхідно надати для призначення пенсії. «Послуга з призначення пенсії за зверненням «в один дотик» надається особам, які авторизувалися на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису», -повідомила Оксана Холодова.

Оскана Кирилова зауважила, що найбільш популярним джерелом корисної інформації з пенсійного забезпечення сьогодні є вебпортал Пенсійного фонду України, причому оволодінням цифровими технологіями активно зацікавлені не тільки представники молодого покоління і люди середнього віку, а й літні громадяни, які побачили, наскільки електронний сервіс спрощує процес отримання потрібних послуг.

Юлія Баутіна розповіла про діє спеціалістів після прийняття заяви на призначення пенсії та додатково відповіла на питання журналістів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Весняний благоустрій Покровська: комунальники приступили до побілки бордюрів

З приходом тепла в місті Покровськ розпочалось весняне прибирання та облаштування територій, спрямоване на поліпшення зовнішнього вигляду вулиць та тротуарів у громаді.

eye

26

Новини громад

23 квітня 2024 16:02

Допомога тим, хто цього потребує найбільше: з благодійною місією до міста завітав БФ «Крапка відліку»

Партнери та добрі друзі Покровської МВА, які з перших днів повномасштабного вторгнення простягнули руку допомоги, продовжують підтримувати місцевих мешканців та втілювати в життя свої гуманітарні ініціативи.

eye

28

Новини громад

23 квітня 2024 14:58

Як подолати стрес та підтримати своє ментальне здоров`я: покровські психологи взяли участь у квест-грі

Сьогодні, 23 квітня, в Україні відзначають День психолога. З метою популяризації знань з постстресового зростання та підтримання особистісних ресурсів психологів на базі укриття одного з освітніх закладів громади відбулась квест-гра "Ключ від стресу".

eye

71

Новини громад

23 квітня 2024 12:17

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію