• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За І півріччя 2019 року легалізовано працю майже 14 тис. мешканців Донеччини

eye

1079

25.07.2019 13:54

RSS

img

Неофіційна заробітна плата – це тягар сучасності, який, перш за все, лягає на плечі найманого працівника. Так, отримуючи заробітну плату "у конверті", робітник виявляється абсолютно незахищеним перед роботодавцем. Усна домовленість про розмір грошової винагороди не закріплена юридично, а отже роботодавець сам вправі вирішувати, скільки та коли платити за отриману послугу чи виконану роботу. Відповідно, найманий робітник не має ніяких гарантій та доказів у підтвердженні дійсного розміру заробітної плати та стажу роботи.

Саме тому, дбаючи про майбутнє громадян, їх соціальний захист та розвиток регіону за рахунок наповнення місцевих бюджетів, податкова служба Донецької області продовжує проводити комплекс заходів, спрямованих на легалізацію трудових відносин.

Протягом шести місяців 2019 року за результатами роботи відомства вже легалізовано працю 13,8 тис. найманих працівників, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 13,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,2 млн грн військового збору.

Не припиняється робота податківців і з підприємствами регіону щодо  підвищення заробітної плати. На даний час 1 028 підприємств вже підвищили рівень заробітної плати вище за мінімальну, за рахунок чого бюджет отримав 2,9 млн грн податків та зборів.

Шановні громадяни! Головне управління ДФС у Донецькій області продовжує наголошувати: легалізація найманої праці – це свідоме відношення до свого майбутнього!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

24

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

27

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

152

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію