• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Нова робоча подорож

eye

1276

23.07.2019 10:19

RSS

img

Кожна робоча подорож мобільної групи рекрутерів Покровського міського центру зайнятості Донецької області -  це низка цікавих  зустрічей з містянами, несподівані питання, історії успіхів та невдач, нові ідеї та пропозиції. Наразі мешканці міста виявили особливу зацікавленість у можливостях стати підприємцями, отримати гранти на реалізацію власних стартапів, розпитували про «донецьких куркулів», що  вже впевнено почуваються у бізнесі, про перспективи існування цього проекту.

Як завжди, багато охочих цікавили актуальні вакансії, що пропонували рекрутери –  і не тільки у межах міста. Пропонувалась робота в різних регіонах України, а також легальне працевлаштування в Ізраїлі.

Почуття глибокого задоволення від своєї роботи, що виникають у рекрутерів після чергового крокування вулицями Покровська, надихає на продовження подібного формату комунікації з населенням.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Гендиректор Укрпошти зустрівся з керівництвом Покровської громади

Керівник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своїм заступником Олексієм Стебелем зустрівся з Ігорем Смілянським генеральним директором АТ «Укрпошта» та керівником Донецького регіону Укрпошти Максимом Сутковим.

eye

3

Громада 1

08 травня 2024 19:30

Гуманітарну допомогу від благодійників розподілили під час засідання фахової комісії

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось чергове засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла від ГО «Фонд «Якість життя» та Покровськ

eye

18

Громада 1

08 травня 2024 17:10

До останнього подиху справжній патріот українського Донбасу: Покровська громада простилась із Дмитром Лисенком

Днями мешканців Покровської громади приголомшила шокуюча новина – 1 травня, захищаючи Батьківщину під час виконання бойового завдання загинув відомий активіст, волонтер, член громадської ради, голова ГО «Патріоти українського Донбасу» Дмитро Лисенко.

eye

112

Новини громад

08 травня 2024 13:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію