• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мистецтво, що рятує. Гроші від благодійного аукціону підуть на лікування маленького хлопчика.

eye

1066

22.07.2019 08:45

RSS

img

Івану Радченко всього дев’ять років, але хлопчик пережив вже немало лиха. В 2014 році йому та його родині довелося тікати від бойових дій з Луганська. Тоді сім’я вважала, що немає нічого гіршого, ніж залишити рідне місто та рідну домівку. Але минулого місяця Іванкові поставили страшний діагноз -  Гострий лімфобластний лейкоз. 

Щоб допомогти хлопцю, юна художниця з Покровська Лілія Дорошенко влаштувала благодійну акцію “Мистецтво лікує”. Цей аукціон дівчина проводить вже не вперше.  Картина “Тихий вечір” автора Володимира Чорного з Межової була продана за 5 тисяч гривень. Остаточна ціна була запропонована очільником Покровська Русланом Требушкіним. Мер вже не вперше бере участь в таких акціях. Крім соціальної програми допомоги людям, що опинилися в біді, яку мер запровадив в Покровську, Руслан Требушкін завжди намагається особисто допомогти всім, кому потрібна поміч.

В майбутньому Лілія Дорошенко сподівається залучити до таких благодійних заходів митців не тільки з регіону, а й з усієї України. 

Гроші від продажу картини сьогодні були передані  бабусі хлопчика. Бажаємо найскорішого одужання Іванкові і дякуємо всім, хто брав участь в цій добрій справі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

40

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

127

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію