• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Покровську відкрили перший в Донецькій області Територіальний центр комплектування і соціальної підтримки

eye

8608

17.07.2019 15:21

RSS

img

Сьогодні пройшло урочисте відкриття оновленого приміщення Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського військового комісаріату, який незабаром відкриє свої двері в рамках Територіального центру комплектування і соціальної підтримки. 

Покровсько-Ясинуватський об’єднаний міський військовий комісаріат має багату історію, а в наступному році відзначатиме вже 100-літній ювілей.

Не одне покоління військовозобов’язаних та співробітників пройшло через стіни закладу і кожен з них вкладав частину своєї душі, аби військовий комісаріат гідно виконував будь-які завдання, поставлені перед ним.

Наразі Збройні Сили України твердо крокують шляхом розвитку та модернізації, нарощують оборонний потенціал та стають ближчими до кожного українця. Саме з турботою про наших громадян-призовників, військовозобов’язаних, діючих військовослужбовців, ветеранів військової служби та учасників операції об'єднаних сил військові комісаріати всієї України стали на шлях реформування в Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки виконує завдання, як зі зміцнення обороноздатності держави: проведення мобілізаційних заходів, рекрутування громадян до лав Збройних сил України, заходи з територіальної оборони, так і завдання соціальної сфери - підтримка учасників і інвалідів бойових дій, сімей загиблих військовослужбовців та ветеранів військової служби. 

На урочистому заході виступили з привітальним словом Покровський міський голова Руслан Требушкін, Військовий комісар Донецького обласного військового комісаріату, полковник  Олександр Сергєєв. З промовою та побажаннями для міської влади та співробітників військкомату виступив колишній військовий комісар Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Віктор Кізілов.

Покровський міський голова Руслан Требушкін був нагороджений Відзнакою Донецького обласного військового комісаріату II ступеня за багаторічну підтримку Збройних Сил України, вагомий особистий внесок справу розбудови військового комісаріату, сумлінне служіння українському народу нагороджується:

Відзнакою Донецького обласного військового комісаріату III ступеня були нагороджені Голова Покровської районної ради Михайло Костюк, Голова Ясинуватської районної ради Любов Євтушенко, Селидівський міський голова Віктор Ремізов.

Також військовий комісар Покровсько-Ясинуватського об’єднаного міського військового комісаріату оголосив подяку за багаторічну підтримку Збройних Сил України та вагомий внесок у справу розбудови військового комісаріату Покровському міському голові Руслану Требушкіну, Секретарю Покровської міської ради Ірині Сущенко, Голові Покровської районної державної адміністрації Анатолію Шишку та Голові Ясинуватської районної державної адміністрації Миколі Коваленко.

Після урочистого перерізання символічної стрічки, усі бажаючі змогли відвідати оновлену будівлю. Сучане та комфортне приміщення вразило присутніх скляними дверима майже в кожному кабінеті. На такий крок свідомо пройшли задля буквальної прозорості роботи органу місцевого військового управління. Доброзичлива атмосфера, нове обладнання та зручні обставини вигідно відрізняють сучасний центр від тієї установи, якою військкомат був довгі роки.

В Донецькій області це перший Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, але до кінця 2019 року  військові комісаріати по всій Україні перетворяться у Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки. Це дозволить швидко і якісно надаватимуть послуги та збільшити показники призову на військову службу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

29

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

35

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

42

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію