• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

EducationUA 2019 - матеріальна підтримка студентів українських ВУЗів

eye

1145

11.07.2019 11:49

RSS

img

З 22 квітня 2019 року стартувала нова соціальна програма в сфері освіти - EducationUA, головною метою якої є матеріальна підтримка талановитих студентів.

За умовами програми буде проведено конкурс та обрано двох переможців, які отримають гранти в розмірі 10 000 грн на кожного. Призові кошти будуть направлені на оплату за навчання в їх українських ВУЗах. Для участі у конкурсі студентам потрібно підготувати невелику аналітичну роботу на одну із запропонованих нами тем. Участь у конкурсі абсолютно безкоштовна. Конкурс триватиме по 31 липня 2019 року включно.

До участі в конкурсі допускаються студенти будь-яких українських вузів, обов'язково громадяни України, які навчаються на 2-5 курсах денної і заочної форми навчання, контрактники і бюджетники.

За допомогою журі будуть визначені переможці в кожній окремій темі. Переможці, що посядуть перші місця отримають Грант на оплату за навчання в українських ВУЗах. Студенти, які посядуть 2 та 3 місця, отримають заохочувальні призи.

Перелік тем, додаткова інформація про програму, а також послідовний порядок дій можна отримати на офіційному сайті кожного з грантодавців, компанії Ladyspace та SMMdriver:

https://ladyspace.com.ua/educationua 

https://smmdriver.com/educationua 

На офіційних сайтах також знаходиться форма зворотного зв'язку, за допомогою якої можна задати питання, подати заявку на участь в конкурсі та відправити посилання на готову роботу.

Бажаємо успіхів майбутнім учасникам конкурсу!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

2

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

24

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

65

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію