• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За справедливістю та рішеннями до міського голови

eye

1274

11.07.2019 10:10

RSS

img

10 липня 2019 року відбувся черговий прийом громадян у Центральній бібліотеці ім. Шевченка. Покровчани з особистими справами та складними питаннями прийшли до очільника міста Руслана Требушкіна. 

Більшість звернень стосувалися матеріальної допомоги. Городяни просили завести дрова, допомогти профінансувати лікування, а також сприяти в вирішенні комунальних проблем - ремонті житла та облаштуванні території. Але й були питання дуже особисті. Так літня жителька міста звернулася по допомогу в пошуках доглядальниці для своєї паралізованої матері на 18 днів з проживанням. Самої прохачці вже 68 років. Вона потребує відпустки для оздоровлення, а залишити безпорадну матір не може. Це питання Руслан Требушкін доручив Управлінню соціального захисту населення Покровської міської ради.

Також на прийом до міського голови звернувся житель міста Селидове. Прохач є інвалідом І групи по зору, і він просив роз’яснення, чому перезвозники змушують його оплачувати повну вартість білету з Селидового до Покровська. Начальниця відділу транспорту Покровської міської ради Юлія Остапчук дала роз’яснення, що оскільки це маршрут приміського сполучення, згідно ст. 7 ЗУ “Про автомобільний транспорт” забезпечення організації пасажирських перевезень такого типу покладається на Донецьку державну обладміністрацію. 

Прийом тривав шість годин. За чей час до міського голови звернулися майже сорок осіб. До кожного питання, що були поставлені на прийомі меру Покровська, Руслан Требушкін поставився з увагою. Кожному з відвідувачів були надані конкретні рекомендації та для більшості знайдені позитивні рішення. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

22

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

11

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

25

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію