• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За справедливістю та рішеннями до міського голови

eye

1320

11.07.2019 10:10

RSS

img

10 липня 2019 року відбувся черговий прийом громадян у Центральній бібліотеці ім. Шевченка. Покровчани з особистими справами та складними питаннями прийшли до очільника міста Руслана Требушкіна. 

Більшість звернень стосувалися матеріальної допомоги. Городяни просили завести дрова, допомогти профінансувати лікування, а також сприяти в вирішенні комунальних проблем - ремонті житла та облаштуванні території. Але й були питання дуже особисті. Так літня жителька міста звернулася по допомогу в пошуках доглядальниці для своєї паралізованої матері на 18 днів з проживанням. Самої прохачці вже 68 років. Вона потребує відпустки для оздоровлення, а залишити безпорадну матір не може. Це питання Руслан Требушкін доручив Управлінню соціального захисту населення Покровської міської ради.

Також на прийом до міського голови звернувся житель міста Селидове. Прохач є інвалідом І групи по зору, і він просив роз’яснення, чому перезвозники змушують його оплачувати повну вартість білету з Селидового до Покровська. Начальниця відділу транспорту Покровської міської ради Юлія Остапчук дала роз’яснення, що оскільки це маршрут приміського сполучення, згідно ст. 7 ЗУ “Про автомобільний транспорт” забезпечення організації пасажирських перевезень такого типу покладається на Донецьку державну обладміністрацію. 

Прийом тривав шість годин. За чей час до міського голови звернулися майже сорок осіб. До кожного питання, що були поставлені на прийомі меру Покровська, Руслан Требушкін поставився з увагою. Кожному з відвідувачів були надані конкретні рекомендації та для більшості знайдені позитивні рішення. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію