• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Внутрішньо переміщені особи отримали ключі від житла та сертифікати на грошову допомогу

eye

1564

04.07.2019 10:23

RSS

img

На засіданні чергової 67-ї сесії міської ради залі мер Покровська Руслан Требушкін урочисто вручив внутрішньо переміщеним особам, що отримали найвищу кількість балів при розподілі соціального житла, ключі від дев'яти квартир. Нагадаємо, що в межах бюджетної програми Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, міська влада вже другий рік поспіль купує житло для ВПО.

Після отримання ключів переселенці на основі Витягу з рішення виконавчого комітету Покровської міської ради укладуть безоплатний договір найму житлового приміщення з оплатою всіх комунальних послуг. Крім цього міська влада прийняла рішення про надання матеріальної допомоги з міського бюджету на ремонт житла: 35 тисяч гривень для трикімнатних, 30 тисяч гривень для двокімнатних та 25 тисяч гривень для однокімнатних квартир. Ці сертифікати можна перевести в гроші в УСЗН Покровської міської ради. 

Як зазначив міський голова, це - дуже важлива ініціатива, коли уряд разом з місцевим самоврядуванням роблять конкретні кроки для покращення життя громадян. Також Руслан Требушкін подякував депутатському корпусу Покровської міської ради за те, що підтримали цей проект-рішення.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

99

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію